Sponsoren
Onmisbare steun voor de club

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op sponsors. Via het schenken van een wedstrijdbal(len), een tenue en/of trainingspakken, reclamebord, advertentie in het clubblad steunen al veel bedrijven onze club. Bedankt daarvoor!
 
Om de mogelijkheden voor bedrijven duidelijk te presenteren zijn de sponsormap en overeenkomst gemaakt. Hopelijk spreken de (sponsor)mogelijkheden u als toekomstig sponsor aan. Voor prijzen en/of andere informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

Veel actieve en passieve voetballiefhebbers in Ferwert en omstreken zijn u dankbaar voor uw steun!
 
Klik hier voor een actueel overzicht van onze sponsoren!
 
 
Sponsormogelijkheden

Mogelijkheden van sponsoring binnen onze vereniging zijn:
1. Hoofdsponsor
2. Subsponsor
3. Shirtsponsor
4. Reclamebordsponsor
5. Naamsvermelding op lichtkrant scorebord
6. Wedstrijd(bal)sponsor
7. Club van 100
 
Voor meer informatie over de diverse sponsormogelijkheden kunt u onze sponsormap downloaden.
Donateurs

Al meer dan 70 jaar maakt Wardy deel uit van het dagelijkse leven in Ferwert. De voetbalvereniging wordt dan ook door velen een warm hart toegedragen en heeft, zoals veel verenigingen, een Club van 100 en donateurs.

 

De Club van 100-leden en donateurs maken het mogelijk, door hun jaarlijkse financiële bijdrage, dat voorzieningen aangeschaft kunnen worden, die voor iedereen in de club van belang kunnen zijn. Dit geldt niet alleen voor onze kleine en grote voetballende spelers en speelsters, maar ook de vele vrijwilligers. U moet dan denken aan voorzieningen die niet direct door de vereniging zelf kunnen worden bekostigd, maar die met hulp van uw financiële bijdrage een stuk eenvoudiger te realiseren zijn, zoals een AED en een elektronisch scorebord, 


Meld u nu aan!

Aanmeldingsformulier Club van 100

Aanmeldingsformulier donateurschap

 
Club van 100

Voor nog geen euro per week bent u al lid van de Club van 100! U mag ook als vriendenclub(je), elftal, vereniging, buurtvereniging of gezin lid worden, iedereen is welkom! Uw naam wordt in de kantine op het ‘Club van 100’-bord gepresenteerd. De jaarlijkse bijdrage is €50,- per seizoen.

 

Als lid van de Club van 100 wordt u gevraagd om mee te denken en mee te beslissen waaraan het geld wordt besteed. Jaarlijks wordt dit (per mail) met u overlegd. U weet dus zeker dat uw financiële bijdrage goed besteed wordt.

 

Meld u nu aan!

Aanmeldingsformulier Club van 100

Sponsorcommissie

Voor meer informatie, het beantwoorden van vragen en/of het bespreken van de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

 

Sponsorcommissie

Rients Agema | 06 - 22 01 14 05

Sytse van der Woude | 06 - 21 87 26 76

Thomas Nauta | 06 - 17 36 91 75

 
 
Bezoekadres
Sportpark 'de Boppeslach'
De Boppeslach 1
9172 MH  FERWERT
0518 - 41 26 33
Secretariaat
P/a Johannes Wildeboerstraat 10
9172 NL  FERWERT

Wedstrijdsecretariaat
P/a Gasthuisstraat 21
9172NZ Ferwert
06 - 11 15 49 99

Sponsoren: