Sponsors

Club van 100

Al meer dan 70 jaar maakt de voetbalvereniging v.v.Wardy deel uit van het dagelijkse leven in Ferwert. Het is onderhand een begrip geworden.

v.v.Wardy wordt dan ook door velen een warm hart toegedragen. De club heeft ook  als zo veel verenigingen een Club van 100. Velen zijn U al voor gegaan en hebben zich al aangemeld.

Zij scoren voor hun vereniging!

Scoren?

U zult wel denken, hoe scoren deze donateurs dan voor hun vereniging? Zij dragen de vereniging een extra warm hart toe. Zij maken het mogelijk, door hun jaarlijkse financiële bijdrage, dat voorzieningen aangeschaft kunnen worden, die voor iedereen in de club van belang kunnen zijn. Dit geldt niet alleen voor onze kleine en grote voetballende spelers en speelsters, maar ook de grote getale vrijwilligers.

Welke voorzieningen?

U moet dan denken aan voorzieningen die niet direct door de vereniging zelf kunnen worden bekostigd, maar die met hulp van uw bijdrage een stuk eenvoudiger te realiseren zijn. Voorbeelden zijn; een AED, een elektronisch scorebord, zo zijn er veel meer voorzieningen te bedenken die nodig zijn. Als lid van de Club van 100 wordt U gevraagd om mee te denken en mee te beslissen waaraan het geld wordt besteed. Jaarlijks wordt dit met u overlegd (via e-mail).

Meld U aan!!!

Voor nog geen euro per week bent U al lid! U mag ook als vriendenclub(je), als elftal, als vereniging, als buurtvereniging lid worden, iedereen is welkom! Uw naam wordt in de sport kantine “de Boppeslach” op het ‘Club van 100’ bord gepresenteerd.

We dagen u, die nog aarzelden, uit om lid te worden.

Voor informatie kunt u terecht bij de sponsorcommissie. En u weet zeker dat uw geld goed besteed wordt!

Aanmelden kan door hier een formulier te downloaden. Het formulier kan gestuurd worden naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of je kan het inleveren in de kantine!