Sponsors

Algemeen

Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren dan tegenwoordig mag duidelijk zijn uit de toen geldende contributie. De eerste jaren, van' 45 tot' 48 was er geen sprake van contributiebetaling. Maar in 1948 werd door het toenmalige bestuur een besluit genomen.
Senioren betaalden f 0,25, jeugdleden van 17 en 18 jaar f 0,20 en junioren betaalden f 0,10 per week. De begroting voor dat jaar was in totaal f 385,-. Ook toen werd echter al een beroep gedaan op vrijwilligers om de vereniging draaiende te houden.
Dat er vandaag de dag andere bedragen over de tafel gaan zal een ieder duidelijk zijn. Om de voetbalsport voor een ieder betaalbaar te houden kan en mag een vereniging niet alleen draaien op contributie. De omzet van het clubhuis en de inbreng via acties van de vriendenclub zijn onmisbaar. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op sponsors.
Via het schenken van wedstrijdballen, tenue en/of trainingspakken, reclameborden, advertenties in clubbladen steunde reeds menig bedrijf onze club.
Om de mogelijkheden voor bedrijven duidelijk te presenteren werd de sponsormap gemaakt, welke u hier kunt downloaden. Een goed initiatief van de sponsorcommissie (Sytse van der Woude & Rients Agema).
Hopelijk spreekt het u als toekomstig sponsor aan.
Voor prijzen of andere informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vele actieve en passieve voetballiefhebbers in Ferwert e.o. zullen u dankbaar zijn voor uw steun.

H. Damstra (voorzitter v.v. Wardy)