Lidmaatschap

Lid worden van v.v. Wardy

Nieuwe leden zijn van harte welkom binnen de vereniging en vooral ook de kinderen uit Ferwert e.o.
Als je 6 jaar bent, dan mag je meedoen in de voetbalcompetitie. Je komt dan bij een groepje leeftijdsgenoten en in de herfst en in het voorjaar kan je trainen en voetballen op de sportvelden.
In de wintermaanden gaan de jeugd-elftallen in de sporthal trainen en er is ook een zaalvoetbal competitie waar je aan meedoet.
Behalve voetbal zijn er ook nog andere leuke dingen waar je aan mee kan doen. Bij Wardy worden ook voor de jeugdleden, allerlei leuke dingen gedaan. Zoals bijv. samen bowlen, zwemmen, en natuurlijk aan het einde van het seizoen de kampeernacht. Spelende en niet-spelende leden (senioren) mogen kosteloos deelnemen aan het recreantenvoetbal op maandagavond in de sporthal.
Er is altijd wel wat te doen bij Wardy.
Je kan natuurlijk eerst ook eens even langskomen om te kijken hoe het gaat. En je mag best wel een paar keer meedoen met trainen; en als je het dan leuk vindt, geef je je op als lid bij onze vereniging.

Secretaris:
Linda van Rees
Great Sminia 26
9172 RA Ferwert
Tel. 06 102 12 290
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdcommissie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul snel het aanmeldingsformulier in.
Je kunt je aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afgeven bij de ledenadministratie.
Je kan hier een wijzigingsformulier downloaden.

Als je voetbalt bij Wardy wordt er een kleine bijdrage van jou of de ouders verwacht.
De senioren worden één keer per seizoen ingeroosterd voor een bardienst en van de ouders, van de junioren, wordt verwacht dat ze een paar keer per jaar bereid zijn om mee helpen om de kleedbox(en) of kantine schoon te maken.
Mocht u als ouder een andere taak willen doen binnen Wardy (leider, trainer etc.) dan wordt u niet ingeroosterd in de schoonmaak.

Meer informatie vindt u op dit keuzeformulier.
Je kunt dit formulier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afgeven bij de secretaris

Vele handen maken licht werk. Wij rekenen ook op u.

Bestuur v.v. Wardy