Agenda

Klaverjassen (7)

Op vrijdagavond 14 april 2016 is de zevende, tevens laatste, klaverjasavond van het seizoen georganiseerd in de kantine van Sportpark 'de Boppeslach'.

Alom verwarring!

De planning voor deze laatste klaverjasavond was niet erg gelukkig. In eerste instantie hadden we een week voor “Goede vrijdag” gepland, maar hebben daar als organisatie onvoldoende invulling aan gegeven en kwamen zo toch op Goede Vrijdag uit. Een week later kon namelijk ook niet i.v.m. andere verplichtingen in de kantine. Dus verbeterpuntje voor de organisatie: plan de kaartavonden ruim van te voren en laat de deelnemers weten wanneer het kaarten is gepland.

Dan de kaartavond zelf: We zijn begonnen met in het zonnetje zetten van Jan en Joop! Ze hebben ons als kaarters het afgelopen seizoen van het nodige natje en droogje voorzien. Top! Nogmaals dank heren! Helaas waren er niet heel veel kaarters (9 liefhebbers slechts). Toch was de avond zeer geslaagd. Het was een zeer gezellige avond. Dat voelde ik de volgende ochtend nog steeds ☹
De topper van de avond was Jan Vriesema. Ja ja. Jan ging met de rollade naar huis! Goede tweede was Renze Pieter en de derde prijs ging naar Douwe Jouke.

Uiteraard konden we na vanavond ook het eindklassement opmaken en het was al maanden duidelijk dat mevrouw Stallinga nooit en te nimmer ingehaald kon worden. Met afstand werd ze kampioen klaverjassen seizoen 2016-2017. De wisselbeker mag een jaar bij haar op de schoorsteenmantel staan. Daarna zal haar naam voor eeuwig in de beker gegraveerd worden. Eeuwige roem valt haar ten deel .

Genoeg geëerd? Ik denk het wel!

Ps: ik wil alle kaarters bedanken voor hun aanwezigheid en gezellige avonden. We zien jullie graag volgend seizoen terug! Ook wil ik Rients Agema bedanken voor het plaatsen van de standen, de verslagen en de uitnodigingen via facebook.

Tot in oktober!!
Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij de organisatoren: Sary Kempers, Annette Steegstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitslag van de vrijdagavond kunt u terug vinden in de volledige stand.

De volledige stand is hier te downloaden.

Ook is er een scoreblad hier te downloaden.