Agenda

Klaverjassen (4)

Op vrijdagavond 13 januari 2017 is de vierde klaverjasavond van het seizoen georganiseerd in de kantine van Sportpark 'de Boppeslach'.

Geluk?

Geluk is wel een mooi thema voor 2017. We wensen elkaar elk nieuw jaar weer veel geluk voor het komende jaar. Van deze kant dus ook de allerbeste kaartwensen !
Een andere vorm van geluk is of je met geluk winnaar kunt worden van de klaverjascompetitie? Mijn stellige mening is dat dat niet het geval is. Maar daarover zo meer….

We waren deze avond wederom met 16 mensen waaronder een aantal ‘nieuwe’ gezichten. Van oud naar jong zijn dat Mevrouw Rudy Lettinga, Dhr. Bote Bouma en Henk Reitsma. Leuk! Uiteraard hopen we jullie ook de volgende keer weer te mogen ontvangen.
Uiteraard waren de koffie, thee, plaatkoek en de hapjes en drankjes weer prima voor elkaar.

Geluk, ik zou nog even terug komen op geluk. Is het geluk dat Mw. Stallinga wederom 2e werd? Ik denk het niet. Ze is nu van de vier kaartavonden één maal met de eerste prijs en drie maal met de 2e prijs naar huis gegaan. Een topper dus! Nog opmerkelijker was dat ze samen met maat Douwe Jouke Yntema 4 maal een pit op rij speelde. Ik heb dat nog nooit eerder gezien!

Ik heb daarmee al een beetje verklapt wie de eerste prijs had: dat is dus Douwe Jouke. Douwe Jouke stijgt dan ook met stip naar plaats 2 in de competitie.

De derde prijs ging naar Henk Reitsma en de vierde prijs naar Sary Kempers.

Tot de volgende keer!
Sary, Annette, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitslag van de vrijdagavond kunt u terug vinden in de volledige stand.

De volledige stand is hier te downloaden.

Ook is er een scoreblad hier te downloaden.