Agenda

Klaverjassen (3)

Daar zijn we weer. Klaverjasavond in de wardy kantine op de tweede vrijdag van de maand!

De faciliteiten waren weer prima geregeld. De kantine was lekker warm gestookt, heerlijke koffie en thee met cake volgens grootmoeders recept. Ook tijdens de het kaarten werden we prima verzorgd door Jan met een hapje en een drankje. Bedankt Jan!

Ook gaat er een woord van dank uit naar Frans Regnerus die er samen met Joute voor zorgde dat we volle tafels kregen zonder stilzitters.  Dank! Over Joute Bouma gesproken…. Joute weet altijd precies wanneer het kaarten plaats vind en komt altijd even langs om te horen of hij nodig is. Als hij er voor kan zorgen dat er geen stilzitters zijn, dan doet hij mee! Zo ook deze avond. Precies 16 deelnemers.

Joute kan ook nog een beetje kaarten. Wat zeg ik? Hij weet prima hoe hij de potjes moet spelen. De eerste prijs ging dan ook naar Joute. Als we het dan iemand gunnen, dan is het Joute wel. Naast Joute waren er uiteraard nog meer toppers (en tobbers).

Let op! Elke competitie strepen we de twee slechtste partijen weg. In deze tussenstand is dat alvast gebeurd. Twee partijen zijn alvast gemarkeerd en tellen niet mee in de tussenstand. Mocht je een volgende keer een nog slechtere score hebben, dan wordt die score uiteraard weggestreept en telt de score die nu gemarkeerd is, gewoon weer mee voor de competitie.

Met hartelijke groet,

Sary, Annette, Marcel
De klaverjasorganisatoren

De uitslag van de vrijdagavond kunt u terug vinden in de volledige stand.

De volledige stand is hier te downloaden.

Ook is er een scoreblad hier te downloaden.